Solfilm

Kontoret og hjemmet er ofte utsatt for sterkt sollys og varme. Å få installert en profesjonell solfilm er en bra måte å beskytte seg mot dette problemet.

Varmere om vinteren

Om vinteren vil solfilmen forbedre klimaet inne i huset. Flere av SWGs solfilmer er spesielt konstruert for å isolere glasset, dette innebærer redusert varmetap gjennom glassrutene. Dermed vil man spare energi som igjen fører til reduserte strømutgifter.

Svalere om sommeren

På varme sommerdager blir kontoret som en bakerovn. En faktor som forstyrrer ditt arbeide er ingen bra løsning. Hvorfor da ikke montere en profesjonell solfilm? SWGs solfilmer reduserer opptil 75% av solens strålingsvarme. Dette gjennom de metalliserende filmene vi jobber med.

Våre filmer vil gi deg redusert varme uten at du behøver gjøre glasset mørkere.

Beskyttelse mot varme og kulde

Med en Design Plus solfilm av høy kvalitet blir kontoret svalere/kjøligere om sommeren, uten at du behøver å få økte energikostnader pga. aircondition. Også om vinteren sparer du energi fordi filmen isolerer glasset, det innebærer at du reduserer varmeutslippet gjennom glasset og dermed sparer strøm.

Beskytte innredningen

Behold den opprinnelige fargen på klær, møbler, gardiner osv. i din utstilling eller i hjemmet. Våre solfilmer filtrerer/tar bort 98-99% av den skadelige UV-strålingen.

Arbeidsmiljø

Refleksjoner fra solen er ubehagelige for øynene. Gjennom å redusere disse refleksjonene med solfilm skapes det et bedre og triveligere arbeidsmiljø.

I et moderne kontormiljø med mange datamaskiner er solen et stort problem som tidligere bare kunne løses ved å dra gardiner eller persienner.

Redusere innsyn

Solfilmen fungerer utmerket for å redusere innsynet og skaper et avskilt arbeidsmiljø. Personalet kan fortsatt se ut, men innsynet blir betydelig redusert.

Ekstra beskyttelse

Ved at solfilmen også holder glasset sammen ved eventuelt skade, minsker risikoen for skader forårsaket av knust glass. For ytterligere beskyttelse, spør etter vår serie av beskyttelses- og sikkerhetsfilmer.